Home pagina -logo

Opening kantoor, 4-jarig jubileum, BHV en EHBO

Weer een nieuwsbrief! Niet omdat het moet maar omdat we weer een aantal mooie dingen te melden hebben.

 

Ten eerste zijn we blij en enthousiast om te kunnen melden dat we een kantoorpand hebben geopend. Dit draagt veel bij aan de verdere professionalisering waar WWAP aan begonnen is. Op deze locatie, die vanaf nu tevens ons postadres is, kunnen we beter bezoek ontvangen dan eerst. Ook voor andere meetings, kantoorwerkzaamheden, en teamvergaderingen is dit de ultieme locatie.

 

De opening van dit nieuwe kantoor heeft plaatsgevonden op 8 februari. Een bijzondere dag. Het is dan namelijk de verjaardag van WWAP. Deze hebben we gevierd door als team allerlei klussen aan te pakken op de verschillende woonlocaties. Wat was het gezellig! Aansluitend de feestelijke opening van het nieuwe kantoor en de viering van het 4-jarig jubileum. Proost!

 

Ten slotte hebben we 14 februari als team onze BHV en EHBO gehaald. Voor de een de herhaling van het jaar ervoor en voor de ander was het de eerste keer. We zijn trots om te kunnen melden dat iedereen dit gehaald heeft en we in heel wat verschillende, ongebruikelijke situaties opgeleid zijn om op de juiste manier te handelen.

Ons kantoorFeestje bij WWAPReanimatie oefenen met pop
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram