Home pagina -logo

Jongeren

Veilige omgeving

Bij WWAP vinden we het belangrijk om jou als bewoner een veilige omgeving te bieden. Dit betekent dat je van ons op aan kunt. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Zodat jij altijd weet waar je aan toe bent.
We vinden het belangrijk dat er een goede sfeer heerst op de groep. Want binnen een goede sfeer bestaat veiligheid die ervoor zorgt dat je fouten durft te maken. Dat mag gewoon want zo kun je leren en groeien. Natuurlijk kan het zo zijn dat er een conflict ontstaat. Als dit zo is vinden we het belangrijk om het uit te praten en op te lossen.

Bereikbaarheid

De intensiviteit van de begeleiding is afhankelijk van de woonvorm. Ondanks dat geld in iedergevalmvoor iedere jongere bij WWAP het volgende:

Als je een acuut probleem hebt zorgen we dat er altijd iemand bereikbaar is. Bij minder acute situaties kun je altijd een berichtje sturen naar de groepstelefoon. Je krijgt dan op korte termijn een antwoord van ons.

Gelijkwaardigheid

WWAP is ervan overtuigd dat iedereen even waardevol is. Dit betekent niet dat we allemaal gelijk zijn in onze rol of functie. Het betekent wel dat we er allemaal evenveel toe doen en waardevolle mensen zijn.

Maatwerk

Wij vinden maatwerk ontzettend belangrijk. Niemand is hetzelfde en daarom maken we samen met jou een plan van aanpak. Zodat je binnen WWAP zoveel mogelijk kunt leren en groeien in je eigen persoonlijk proces.

"Bij WWAP mag ik mezelf zijn, kan ik over mijn problemen praten en wordt hierbij gelijkwaardig behandeld. Ik heb goede begeleiding die hun best doen om ons te begeleiden." - Bewoner

Handige links voor (aanstaande) bewoners

Intakeprocedure WWAP

Bewonerspagina (om deze pagina te bekijken moet je toegang krijgen van WWAP)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram