Home pagina -logo

Dagbesteding

Naast de verschillende woonvormen biedt WWAP ook dagbesteding aan.
Wij hebben op één van onze locaties een loods tot onze beschikking waar we veel ruimte hebben om activiteiten te ondernemen. Vanaf 1 januari 2023 gaan zullen wij daar acht dagdelen per week van start gaan. Bij onze dagbesteding is een klein team van professionele begeleiders aanwezig.
De dagbesteding is toegankelijk voor iedereen vanaf achttien jaar met een dagbestedingsindicatie van zijn/haar gemeente. Wij hopen zo bij te dragen aan structuur, zingeving, zelfstandigheid en het opbouwen van sociale contacten.

Houd je van fysiek bezig zijn of ben je heel creatief? Werk je graag alleen of liever met anderen samen? Het kan allemaal! Werkplezier en werkgeluk staan bij ons voorop. Zolang onze deelnemers blij en voldaan naar huis gaan, zijn wij tevreden.

Wij werken tevens samen met andere organisaties. Een belangrijke partner is Labor Holland. Dit is een groothandel die gevestigd is in Ede. In het magazijn van Labor kunnen ook werkzaamheden worden verricht. Nieuwsgierig geworden naar deze maatschappelijk betrokken onderneming? Neem een kijkje op de website.

Interesse gekregen in onze dagbesteding, voor jezelf of een ander? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand formulier.

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram