Home pagina -logo
handen over huis

Beschermd wonen

Wanneer het je te veel wordt om te blijven wonen waar je nu woont en je sterk de behoefte hebt aan sturing in je leven, ben je bij WWAP op de goede plek. Je wordt hier opgevangen in een groep leeftijdsgenoten, maar hierbij doorloop je wel je eigen traject, samen met je eigen begeleider. Op deze plaats mag je op een veilige en rustige manier ontwikkelen naar de persoon die je zijn wil in deze maatschappij, samen met alles waar je mee worstelt in je leven.

Op deze locatie is plek voor vijf jongeren en zijn verschillende soorten dagbesteding aanwezig. Op die manier willen we je stimuleren om op zoek te gaan naar wat bij jou past.

We vinden het bij deze groep extra belangrijk om zoveel mogelijk veiligheid te bieden. Dit betekent onder andere dat er altijd een begeleider aan het werk is als er jongeren op de groep zijn. Dit geld voor de dag, nacht, door de weeks en in het weekend. Dus zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag.

Enthousiast geworden? Voor het aanvraagformulier beschermd wonen klik hier.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram