Home pagina -logo

Partners

Labor Holland

Met Labor werken we samen voor de dagbesteding van WWAP. Zij leveren orders die wij voor hen verpakken en jongeren die bij WWAP wonen kunnen aan de slag op de logistieke afdeling van Labor. Voor de website van Labor klik hier.

Gemeente Ede

De gemeente is een unieke partner van WWAP. Misschien wel de belangrijkste. Samen met de gemeente kijkt WWAP naar de formele zorgplannen voor de bewoners. Met de gemeente kijkt WWAP ook naar nieuwe aanmeldingen en is zij een overlegpartner als zich nieuwe situaties voordoen.

Pro Persona

Een deel van onze bewoners gaat regelmatig naar Pro Persona voor behandeling of training waarvan de resultaten gebruikt kunnen worden in het dagelijks leven. Dit helpt hen ook om te groeien in het persoonlijk proces. De lijnen met de begeleiding van WWAP zijn kort om zo integraal samen te werken aan het herstel en de groei van onze bewoners.

Iriszorg

Iriszorg is onze partner als het gaat om verslavingszorg. De meeste van onze bewoners die door Iriszorg helpt bij het managen van hun verslavingkrijgen hiervoor ambulante begeleiding. Zij gaan een regelmatig naar Iriszorg of Iriszorg komt langs bij hen thuis. Ook hier zetten we ons in voor nauw contact zodat wij als team onze bewoners ook zo goed mogelijk kunnen helpen als de behandelaar niet aanwezig is.

Landwinkel

Tussen Ede en Lunteren ligt de landwinkel. De landwinkel is een organisatie die samenwerkt met WWAP doordat bewoners hier aan de slag kunnen en uitgedaagd worden op verschillende gebieden. Op deze manier kunnen zij groei doormaken die goed aansluit bij de behoefte die zij hebben. Een link naar hun website vind u hier.

Trails-N-Tales

Wwap en Trails-N-Tales werken samen omdat we geloven in coaching en begeleiding door samen aan de gang te gaan. Trails-N-Tales is een stichting waar men biblebased te werk gaat. De lessen die zij vanuit het geloof aan onze jongeren mee kunnen geven zijn waardevol en bij de activiteiten in de natuur ontstaat ruimte voor gesprek. Een mooi voorbeeld is de twee-daagse kayaktrip die zij samen eens gedaan hebben. Beelden hiervan zijn te vinden bij sport & spel. Voor meer informatie bezoek de website van Trails-N-Tales.

Lusec+ veiligheidsopleidingen

Bij Lusec volgt het team van WWAP elke jaar de BHVcursus. Dit is belangrijk omdat in het werk dat WWAP levert situaties kunnen ontstaan waarbij de vaardigheden nodig zijn die bij deze cursussen geleerd worden. Dit is een verplicht onderdeel voor een zorgorganisatie als WWAP maar tegelijkertijd vind WWAP het zelf ook belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Naast BHV doet Lusec+ nog meer op het gebied van veiligheid. Neem een kijkje op de website van dit bedrijf.

Crop accountants Ede

Dit is het accountantskantoor dat de accountant zaken van WWAP waarneemt. We hebben in hen een prettig partner gevonden die ons goed weet te ontzorgen op dit gebied. Op deze manier kan WWAP zich focussen op het leveren van kwaliteitszorg. Neem een kijkje op de website dit accountantskantoor.

Blue Services Hoevelaken

Blue services doet tot op heden de payrolling voor WWAP. Op deze manier zorgen zij ervoor dat het team uitbetaald wordt en nemen zij enkele risico’s voor hun rekening waardoor ze tegelijkertijd als een soort verzekering fungeren. Voor meer informatie kijk op de website van blueservices.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram