Home pagina -logo

Nieuwe collega, nieuwe ambulante plekken, HKZ certificering, stagiaire, dagbesteding

Het is alweer even geleden maar hier is hij weer. De nieuwsbrief.

Rein is ons komen versterken als woonbegeleider. We zijn hartstikke blij met zij komst en hij is inmiddels al een tijdje aan de slag. Door zijn ruime en diverse ervaring in zorgland kan hij daarmee een unieke bijdrage leveren aan het team.

 

We hebben een aantal nieuwe plekken erbij op de Bellestein. Dit zijn plekken waar bewoners van WWAP kunnen wonen en waar regelmatig een persoonlijke begeleider langskomt voor gesprekken op ambulante basis.

 

Naast een nieuwe collega hebben we sinds september ook Lotte als stagiair kunnen toevoegen aan ons team voor 32 uur per week. Welkom Lotte! Veel Leerzame ervaringen en momenten gewenst bij WWAP.

 

Maandag 22 augustus was een belangrijke dag voor ons als organisatie. We kregen te horen of de certificering voor onze organisatie verlengd zou worden. Gelukkig is dit het geval en kunnen we door met het leveren van zorg. Het wordt voor ons ook nogmaals duidelijk dat we op het goede spoor zitten als organisatie.

 

Vanaf 1 januari 2023 gaan we naast wonen en woonbegeleiding ook dagbesteding aanbieden. Dit gaat om 8 dagdelen. Er wordt samen gewerkt in groepjes of individueel. Het belangrijkste is dat wat je doet en hoe je het doet aan sluit bij wie je bent. Misschien he je van fysiek bezig zijn of misschien ben je meer creatief aangelegd. Werkplezier en werkgeluk zullen centraal staan bij onze dagbesteding. De dagbesteding is bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar met een dagbesteding indicatie. Meer weten of aanmelden? Klik hier.

ReinHuis
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram