Home pagina -logo

Dagbesteding, ambulante woonplekken, huishoudelijke ondersteuning

De dagbestedingsruimte heeft een make-over en een uitbreiding gehad. Er worden nu ook kaarsen gemaakt en binnenkort worden hier vogelhuisjes aan toegevoegd. De creativiteit van onze bewoners lijkt geen grenzen te kennen. Uiteraard gaan we ‘gewoon’ door met het hakken van haardhout en aanmaakhout. Interesse in een of meerdere van deze artikelen? Laat het ons weten.

Een ander leuk nieuwtje! Per 1 juni hebben we nog twee ambulante plekken bij het winkelcentrum van de Bellestein. De andere ambulante woonplekken op het maandereind zijn nu volledig in gebruik genomen door onze bewoners. Wij, als team WWAP, genieten er ontzettend van om te zien hoe de jongeren ook bij deze begeleidingsvorm hun pad naar zelfstandigheid zoeken en maar al te vaak ook vinden.

Teamuitbreiding! Nora is aangenomen voor alle huishoudelijke ondersteuningen voor onze twee adressen op de Veenderweg. Deze social work student met de focus op geestelijke gezondheidszorg is een echte aanwinst voor ons team.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram